zondag 30 januari 2005

De eerste volle dag na de coma periodeVanmorgen was je erg slaperig nog en de verpleegster vertelde dat je af en toe wakker was geweest en toen heeft zij je hand vastgehouden tot je sliep. Ja zulke lieverds heb jij om je heen hier. 

Als mama later terugkomt lig je lekker schoon in bed en gaan we lekker je haar wassen op een hele kunstige manier. Met 2 rolletjes vormen we een wasbakje en daar leggen we een lange vuilniszak op die afloopt in een emmer. Het ging perfect. Daarna je haar lekker gevlochten.

Opa A kwam op bezoek en je hebt ook aan hem laten zien wat voor een wonder je bent. Ook heb je een hele beker limonade opgedronken, super. Toen we vroegen of je naar Marco Borsato wilde luisteren knikte je ja en mama heeft een eerste kus gehad met getuite lippen – weer stapje vooruit. Je blijft een heerlijke knuffel

Lekker tukje gedaan tussen de middag.

’s Middags kwamen vrienden op bezoek. Dat vond je erg leuk en vanuit de tuinstoel heb je jouw cadeau uitgepakt en vol bewondering alles bekeken. Een mooie verzamelmap van Diddl  met kaartjes, blaadjes, zakjes en een toverstift. We hebben ook het vermoeden dat je leest maar zeker weten doen we dat niet.

Zusje was ondertussen naar de film van Spong Bob met hun kinderen, geweldig natuurlijk. Na dit alles was je helemaal kapot en hebben we je lekker laten slapen.

Je hebt ’s middags nog een bekertje limonade gedronken dus dat gaat prima. Na dit alles was je wel helemaal gevloerd. 

’s Avonds nog even lekker alles opgefrist voor de nacht en lekker slapen. Het was weer een verrassende dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten