donderdag 27 januari 2005

10 dagen in Coma - plaatsing van een canuleVanmorgen weer vroeg bij je geweest. Je hebt de nachtzuster weer lekker bezig gehouden, 3 poep luiers. 

Daarna met oma ontbeten en naar jou toe gegaan. De verpleegster had je nog even lekker gewassen en toen werd je alweer opgehaald voor de OK. Je liet alles gelaten over je heen komen en mama nam afscheid van je in de sluis. 

Toen je terugkwam was het nog wel even paniek want je pakte de zuurstof van de machine niet op, mama is toen maar even naar de balie toegelopen en ik heb gewacht tot de anesthesist weg was. Je lag zo lekker rustig in je bedje te ademen wat een verschil en ik kan je weer een lekkere kus geven op je wang. Dit voelt goed, heel goed, het geeft rust. Nu kunnen we weer verder die hoge berg bewandelen. Nog een lange weg maar we komen er wel. Het uitzuigen is wel nog naar maar ook dat gaat beter.


Mama is even op gesprek geweest bij maatschappelijk werk en de pedagogisch medewerker is bij oma A en jou gebleven. Zowel oma als mama hebben even lekker uitgehuild.


De rest van de dag hebben we wel af en toe contact met je gehad maar je hebt heel veel geslapen. Logisch je hebt heel veel meegemaakt de afgelopen 48 uur.


Papa schrok ’s avonds wel een beetje van de canule qua grote, maar dat zal wel wennen, het is tijdelijk en mama was tenslotte voorbereid tijdens de operatie.


Lieve schat, je bent een kanjer en je geeft mama iedere dag weer een klein cadeautje.

Reacties mogen altijd geplaatst worden, hou het wel vriendelijk en positief, dit is ook altijd mijn insteek geweest. Met reacties kan je andere steunen en dat is dan ook de bedoeling van deze blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten