donderdag 20 januari 2005

3e dag in Coma - een rustig dagjeVanmorgen 7 uur was ik bij je, je lag in een lekker schoon bedje en de zuster had je oorbel gevonden in je bed. Zie je wel.

Na het ontbijt heb ik je lekker gewassen samen met de zuster en je bed verschoond. Je had je eerste poepbroek gelukkig weer, dat werkt ook. Na de wasbeurt was je doodmoe. Je roesje medicijnen werd eraf gehaald en de fysio kwam maar je gaf weinig reactie, denk door de vermoeidheid.

De neuroloog kwam ook nog langs, papa was er inmiddels ook, je bent weer een stukje vooruit gegaan.

Oma A gaat vandaag naar huis en Oma B blijft bij jou en mama. ’s Middags zijn oma en papa bij je gebleven en je was erg beweeglijk. Papa heeft een boekje voorgelezen en mama is met zusje in het R. Mc.D. huis geweest in de speeltuin en de speelkamer.

Na het avondeten weer bij je geweest en terwijl mama je verteld over de middag is het alsof je terug praat (zonder geluid) als ik even stop met praten. Weer een kleine strohalm om aan vast te houden. En gelukkig je zou die vervelende zuster krijgen voor de nacht, die krijg je niet meer, mama kan rustig slapen.

Reacties mogen altijd geplaatst worden, hou het wel vriendelijk en positief, dit is ook altijd mijn insteek geweest. Met reacties kan je andere steunen en dat is dan ook de bedoeling van deze blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten