vrijdag 21 januari 2005

4e dag in ComaJe bent erg bedrijvig met je linker been en hand, iedere keer grijpen en knijpen. 


De longfoto’s van gisteren gaven verbetering aan. Mama gaat je weer lekker wassen en je wordt gewogen. Je bent 150 grs. afgevallen, je weegt nu 39 kilo en 350 grs. Na de wasbeurt kwam de ergotherapie om het een en ander uit te leggen om je te prikkelen en hoe we je het best af en toe kunnen verleggen.

Na de lunch had je beide ogen iets open en  ging de zuster je katheter eruit halen. Er zit een infectie in het bloed en ze gaan onderzoeken waar – afwachten weer. Oma B gaat vanmiddag weg en jouw tante komt mama en jou gezelschap houden. De infectie zit in je luchtpijp en wordt bestreden met een antibiotica. De neuroloog (dezelfde als maandag) kwam langs en vertelde dat hij vond dat je niet was vooruit gegaan. Verbazing, boosheid hoe kan dit, gister vond je eigen neurologe dat je wel was vooruit gegaan. Huilen, verontwaardiging, mama weet toch heel goed wat ze ziet. Een gesprek met de afdelingsarts gehad en ze begreep heel goed onze boosheid en voortaan krijgen we alleen bericht van onze eigen neurologe.

Wel zal er morgen een CT-scan worden gemaakt en begin volgende week een MRI scan. Na het gesprek nog even bij je geweest en gegeten. ’s Avonds met jouw tante bij je geweest en we zien zelf toch duidelijk meer contact, vechtlust en een hartslag die van 124 naar 150 gaat als je meer wakker bent. Ook slikbewegingen gezien en kokhalzen bij het slijm uitzuigen, allemaal dingen die we de afgelopen dagen niet gezien hebben.


Welterusten, slaap lekker lieve meid, we komen er wel.

Reacties mogen altijd geplaatst worden, hou het wel vriendelijk en positief, dit is ook altijd mijn insteek geweest. Met reacties kan je andere steunen en dat is dan ook de bedoeling van deze blog.Geen opmerkingen:

Een reactie posten