zondag 30 januari 2005

2e dag na de coma periode - Snoezelkamer en visite

Mama heeft je vanmorgen weer lekker zelf gewassen en ingesmeerd met bodylotion. Je haar gekamd en lekker betutteld. 

Daarna zijn we met z’n vieren vertrokken naar de snoezelkamer, dat vond je geweldig. We hebben eerst op het waterbed gelegen met trillingen op K3 muziek en daarna geschommeld. Je moest lachen om zusje die ging glijden. Heerlijk om je zo te zien genieten na 2 hele weken vol onzekerheid en spanning. Je gaf heel goed aan dat je moe was en toen zijn we teruggegaan naar zaal. 

Ook hebben we afgesproken dat knippen met je vinger “Ja” is en een platte hand is “Nee”, dit gaf je zelf zo aan. Mama denkt dat je het eng vind om te knikken vanwege de canule.

Je hebt gedronken, vla gegeten en appelmoes. Toen de verpleegkundige je daarna in bed tilde dacht je waarschijnlijk “zo ik heb gegeten nu mag die sonde eruit” en hop je trok hem er zo uit. Ok√© nu gaan we proberen of je genoeg eet en dan mag hij eruit blijven.

Je hebt lekker even geslapen en ’s middags waren daar oma B samen met je tante en oom en kennissen. Je vond het echt heel fijn. Je bekeek het boek van die je had gekregen en las (?) de achterkant. Van onze kennissen kreeg je een hele mooie Diddlina knuffel. Wat een verwennerij. 

Je was helemaal kapot na al dit bezoek en bent als een blok in slaap gevallen. We hebben tussendoor nog wel wat drinken en toetjes gegeven en dit gaat heel goed, nog wel iets te weinig maar hopelijk genoeg om geen nieuwe sonde te plaatsen.


Je bent een super kanjer zoals je het doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten