maandag 31 januari 2005

3e na de coma periode - vermoeiende dag

Vanmorgen vroeg bij je geweest en je had heel goed geslapen. Mama heeft je lekker gewassen en ingesmeerd. We hebben voor het eerst een paar hapjes brood gegeven, dat was nog niet echt een succes maar je hebt wat gegeten en gedronken. Je sonde is er nog steeds uit. 

Mama en oma B zijn nog een ijsje en drinken gaan halen voor je. Toen we terugkwamen lekker het ijsje gegeten en van oma B heb je een boek van “het mooiste visje” gekregen. Nog wat fruit gegeten en dat ging heel goed.

De ergo- en fysiotherapeut kwamen langs en hebben je in de rolstoel gezet en we hebben meteen alles laten zien wat je nu kan. Ze waren erg tevreden.

Aan het einde van de ochtend was je heel moe en de zuster moest nog even weg, toen was je verdrietig want je wilde zo graag naar bed. Mama heeft je ondersteund en getroost en daar was ze alweer, gauw in bed en je laatste (nood) infuus mocht eruit. Je hebt nu alleen nog een canule en een metertje (E.T. lampje) voor de zuurstof meting. 

Nog een yoghurtje en wat drinken en toen lekker naar bed. Je hebt geslapen tot 14.30 uur en toen hebben we je wakker gemaakt.
Het hoesten gaat echt perfect en als het van de KNO mag, ga je woensdag naar de gewone kinderafdeling – jippie.

Eten en drinken gaat goed, morgen wat meer brood proberen. Vanmiddag nog lekker in de stoel gezeten, boekje gelezen en vreselijk gelachen om een boer die je liet.

Toen mama terugkwam nadat ik papa had gebeld lag je te huilen in bed – wat bleek, je luier. Mama begreep je meteen en de zuster beloofd een po-stoel en ’s nachts de luier. Wat een stappen weer vandaag. Je bent echt super. 

Papa heeft allemaal speelgoed gebracht en fruit en drinken maar je was te moe. We hebben je wakker moeten maken voor je luier en tanden poetsen en een mooie knuffel van de overblijf van school gekregen, en weer een hele hoop post maar die bekijken we morgen wel. 

Dikke dikke kus lieve prinses.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten