woensdag 2 februari 2005

Canule verwijderd of toch niet

Je was nauwelijks gewassen en de KNO arts kwam langs om je canule eruit te halen. Je hield je erg kranig bij het verwijderen van de hechtingen, alleen bij het afplakken met een gaasje en een pleister kreeg je het erg benauwd, dus werd er een nieuwe canule geplaatst. Dit keer een kleinere met een enkele buis zodat je kan oefenen met het ‘normale’ ademhalen door je neus. Dat gaat goed, alleen kan je met je handen niet van de canule afblijven en trekt hem later op de dag er zelfs een keer uit.

Met de ergotherapeute ging je oefenen samen met de fysiotherapeut om tussen hun in te lopen, geweldig vond je dit. 

Af en toe heeft mama het idee dat je misbruik maakt van de situatie dat mama niet boos op je kan worden, maar zeker ben ik hier niet van, op dit moment kan ik dat niet echt doorgronden. 

’s Middags had de verpleegkundige een K3 feest voor je en heb je gedanst met haar en gespeeld op het grote kussen samen met jouw overbuurjongetje op zaal.

Papa wist niet wat hij zag toen hij ’s middags binnen kwam en jou zo zag. Zusje vond het ook erg leuk en oma A was ook heel blij jou weer te zien.


We zijn nog naar Emma TV geweest maar dat was bijna afgelopen, ze hebben je nog wel even geschminkt. Daarna was je erg moe en werd je verdrietig toen we weg wilde gaan, je besefte (denkt mama) in 1 keer dat je niet kon praten, met 1 oog keek en ook nog rechts (arm & been) moeilijk kan bewegen. Mama besloot bij je te blijven en heeft je gelukkig gerust kunnen stellen en al vroeg ging je lekker slapen. 

Je bent een kanjer, ik zou het je niet na doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten