woensdag 9 februari 2005

Bezoek van de hond in het ziekenhuis

Je canule gaatje is nu echt dicht maar er moet nog een gaasje opblijven en hij moet nog iets meer dicht groeien, maar alles gaat goed. 

Jouw tante en mama zijn even met je meegelopen naar de ergo speelruimte en dat vond je heel leuk. Je kroop de trap op naar de glijbaan en het schommelen op de balk ging ook heel goed. Helaas was de pedagogisch medewerkster niet vandaag om het tuintje met je te maken, misschien morgen. Samen zijn we begonnen om je Diddl map in orde te maken.

Na je tukje was jouw oom er om jouw tante op te halen en kreeg je alweer een ijsje. 

Eindelijk daar belde papa die stond beneden bij de ergo klaar met zusje, Oma B en Boomer onze hond. Wat was je blij. Lekker op de grond met Boomer en kusjes geven samen met zusje.

Daarna nog even buiten geweest met Boomer. Voor mama was dit ook wel heel fijn, maar ook een confrontatie met het leven thuis, even slikken en een traantje. Papa had van mijn vriendin nog een leesboekje voor jou meegekregen. Nou je hebt toch alweer heel wat gekregen het wordt bijna een gewoonte.

Gegeten en lekker TV gekeken, gepoept op de WC en toen lekker slapen.

Tot nu toe realiseer je je nog steeds niet wat er gebeurd is en vraag je mama er ook niet naar. Je weet nu dat je een ongeluk hebt gehad en 12 dagen hebt geslapen en nu hard moet oefenen om weer helemaal beter te worden en dat doe je ook vol enthousiasme en lol, dus mama wacht tot je er aan toe bent om het te vertellen wat er nu precies is gebeurd. Jouw lach houd mij op de been, je bent echt een topper.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten