zaterdag 12 februari 2005

Los lopen en een zaterdag bezig zijn in het EMMA

Om kwart voor zeven was je echt wakker en ben je lekker TV gaan kijken in bed. Mama is zich gaan aankleden en daarna was het tijd voor een bakkie koffie. 

Je loopt nu los naar de WC, wat een wilskracht – super. Daarna lekker in bad geweest met olie terwijl mama je bed verschoonde. Zo langzamerhand is mama bijna een verpleegkundige.

Samen ontbijt gegeten en daarna een bezoekje gebracht aan de ic en natuurlijk aan jouw overbuur jongetje op de ic – hij heeft nog op je schoot gezeten. 

Je kreeg als souvenir nog een fixatie bandje mee waar ze je mee vastbonden omdat je anders je infuus of andere slangetjes eruit trok. 

Daarna bij AH beneden jus d’orange en een kitkat gekocht – nog even een beetje verwennen. Nog lekker in de speelkamer een spelletje gaan spelen en herkende je een meisje van TV, dat meisje was op TV bij een documentaire serie over het Emma kinderziekenhuis, zij heeft een ouderdoms ziekte. 

Ondertussen heeft mama de was gedaan en had ik een lekker broodje kroket voor je meegenomen. Je wilde geen tukje doen want je had ook geen therapie, dus zei ik dat je dan maar even moest rusten en dat ik om 14.00 – 14.30 uur terug zou zijn.

Je bent nog steeds (net als voor het ongeluk) erg bezig met klokkijken. Mama kwam terug met papa, jouw zusje en vrienden van ons met hun kinderen dus dat was heel gezellig in één keer. Je kreeg een fotolijstje en A5 Diddl mapjes. Jouw zusje kreeg een sieraden setje. Wat een verwennerij toch weer. Met z’n alle beneden een ijsje gaan eten toen weer het R.mc.D. huis. Daar heb je in de ballenbak gespeeld en met de barbie’s. Om 16.30 uur was je erg moe en hebben we je lekker naar bed gebracht waar je TV ging kijken. Na het eten was je erg verdrietig en beloofde mama je om later met je te praten als ik had gegeten. 

Jou gerustgesteld en gezegd dat ik ook bij jouw zusje moest slapen en dat papa en mama morgen, als het bed naast jou nog leeg is, samen bij jou komen slapen. Ook mag je morgen een knuffeltje uitzoeken die bij je zal blijven in de Trappenberg als mama naar huis moet. Mama heeft ook beloofd dat als ze het in de Trappenberg goed vinden je zo snel mogelijk thuis mag slapen, anders zorgen we dat je een telefoon zuil krijgt met beeldscherm zodat we samen kunnen bellen en jij ons kan zien.

Je bent daarna lief gaan slapen terwijl mama heeft gewacht tot je sliep. Je moet weten dat ik jou ook het liefst mee naar huis neem want dat willen we allemaal, je bent een grote lieverd en we zijn allemaal super super trots op je – dikke dikke kus.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten