zaterdag 5 februari 2005

Een toch wel drukke zaterdag

Vanmorgen had je een verrassing voor ons, je had de halve snoeppot leeg gegeten. Ik nog vragen of jouw verpleger van de nacht je geholpen had maar nee je had het zelf gedaan, wat ben je toch een snoepkous.

Papa ging met zusje naar zwemles en mama heeft je samen met de verpleegkundige in bad gedaan, in een normaal ligbad. Dat vond je heerlijk, lekker haren wassen, lekker schoon. Je canule is er nog steeds uit en het gaat perfect. 

We zijn nog even naar beneden gegaan en hebben je het restaurant laten zien waar mama altijd eet. Helaas was alles nog dicht anders waren we een lekker ijsje gaan eten. Daarna nog met mama in de snoezelruimte nou dat was een lekker ochtendje. Je was doodmoe, tijd voor een tukje.

’s Middags kwamen de buurvrouw met jouw vriendinnetje op visite met een hele grote dolfijn ballon en de tractor van de dierenambulance, dat was natuurlijk fantastisch. We zijn in de loopkar naar beneden gegaan maar dat was wel erg vermoeiend voor je, dus de rolstoel opgehaald. Dit soort dingen kosten je nog heel veel energie, maar dat is wel begrijpelijk.


’s Avonds nog even tv gekeken met een zusje van een jongetje die ook op de ic ligt. De verpleger vond het ook wel leuk en kwam af en toe meekijken. Als alles meezit mag je morgen naar de kinderafdeling – weer een stapje verder. 

Het gaat heel hard vooruit, mama kan het bijna niet bijhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten