vrijdag 4 februari 2005

Een datum voor het revalidatiecentrum - canule eruit

De Neurologe kwam langs en was super te spreken over je. Wel moeten we rekening houden met blijvend letsel aan je oog maar wie weet, de wonderen zijn de wereld nog niet uit, kijk maar naar de afgelopen weken.

De ergotherapeute heeft vandaag een loopkar voor je mee en dat gaat super. Gisteren hebben we ook nog te horen gekregen dat je 14 februari naar de Trappenberg mag, yes eindelijk een datum. Toch ook wel weer vreemd het idee om het vertrouwde van de afgelopen weken achter te laten.

Je hebt ook een typmachine met schermpje gekregen zodat je dingen daarmee kan aangeven, want lezen en typen gaat goed.


Om half vier kwam de verpleegkundige in één keer vertellen dat je canule als test voor 2 uur eruit zou worden gehaald, dat was een onverwachtse verrassing. Je ademhaling ging heel goed en je saturatie liep zelfs op tot het maximum van 100, de jackpot, perfect. Het ging zo goed dat ze gaan proberen of hij eruit kan blijven, dat zou toch mooi zijn. 

Papa en zusje waren ondertussen ook aangekomen en dat was natuurlijk een super verrassing. Ook kwamen jouw oom en tante om oma B. op te halen dus dat was nog even een mooi afscheid voor oma’s dank voor de hele week steun. 

Wat ben je toch een vrolijke super kanjer, echt waar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten