zondag 13 februari 2005

Laatste dag van 1 maand ziekenhuis

Terwijl ik dit begin te schrijven heb ik nu een heel raar gevoel. Alles is ingepakt en de kamer in het R.mc.D. huis is leeg en opgeruimd. Jij bent met papa en jouw zusje naar de film “Polar Expres” in de bioscoop en mama staat hier stand-by om het bezoek op te vangen.


Vanmorgen lekker in bad geweest en we ontdekken dat je steeds meer van je eigen karakter terug krijgt. Het overdreven vrolijke is weg, aan de ene kant jammer, maar dit is beter want je emotie’s tonen is ook belangrijk. Je wilskracht om beter te worden is enorm en daar ben ik heel trots op. Je hebt vannacht ook goed geslapen alleen – perfect. 

We zijn ook nog in de snoezelkamer geweest en daar liep je zo het trappetje op. Een lol dat je had daar. Nog even geknutseld in de speelkamer en toen uitrusten. Je was niet moe zei je maar toen ik om bijna 14.30 uur terugkwam lag je heerlijk te slapen. Mama had de laatste was gedraaid inclusief je tut, dus alles is klaar voor vertrek morgen.

Jouw tante, oom en nichtje kwamen op bezoek in de bioscoop en daarna zijn we met z’n alle naar beneden gegaan om een ijsje te eten. Je had nog een boekje gekregen van de “glitterclub”. Even later kwamen je andere tante met nichtje en neefje ook nog en kreeg je van een hele mooie lichtbol met dolfijn en jouw neefje had een knuffeltje voor je gekocht. Samen met hun rondgereden in de hal en biefstuk met patat gegeten en toen lekker in bed. 

Met z’n alle nog even bij je gezeten en toen jouw tante met nichtje en neefje wegging is mama naar het R.mc.D. huis gegaan om koffie te drinken en uit te checken, precies 4 weken heb ik hier geslapen. Raar 4 weken niet thuis geweest, alleen maar heen en weer tussen AMC en R.mc.D. huis. Toch ook een goed gevoel om zo dichtbij jou te zijn geweest en altijd in de buurt als er wat zou gebeuren. Maar dit hoofdstuk kunnen we nu ook sluiten. 

Papa en mama logeren vannacht bij jou op de afdeling H8 kamer 221. Je bent fantastisch. Welterusten kanjer, morgen een nieuwe stap op weg naar huis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten