dinsdag 15 februari 2005

Eerste therapieën van de revalidatie

Je was 2 keer wakker geweest maar bent toch weer lekker in slaap gevallen. Zelf gaf je al aan dat je een stuk beter had geslapen als in het ziekenhuis, een goed teken. Nog even gelezen terwijl mama zich heeft aangekleed. Daarna werd jij wakker gemaakt door de verpleegkundige maar je was al wakker en je was je zelfs al aan het aankleden en dat gaat al heel goed. Na het ontbijt kwam de logopediste en dat ging al weer heel goed.

In de ochtend in de huiskamer bezig geweest en tussendoor een verplicht rust ½ uurtje. Post van je vriendinnetje kwam binnen en samen je bezoek door gesproken voor het weekend. Nog wel even rustig aan al wil je zelf al veel meer. Daarna nog een spelletje gedaan in de huiskamer en met de ergo therapeut. Je doet het super en hebt al aangegeven dat je het hier wel leuk vind, nou dat is helemaal goed.

Na het eten, lasagne dat vond je lekkerder als thuis, een half uurtje fysio. Daar hebben we ook aangegeven dat traplopen een belangrijk onderdeel is van het naar huis komen. Aan het eind nog even geoefend op een 6 treden trapje en dat ging heel goed. Tijd om een uurtje te rusten en voor mama tijd voor een boswandeling.


Na het rusten tot 14.30 uur was je zelf naar de woonkamer gegaan en heb je lekker geknutseld en geverfd. Nog even TV gekeken en een half uurtje rusten en toen was het alweer tijd voor de avond broodmaaltijd. Nu ben je op pad en ik denk dat je bij een meisje bent die ook daar revalideert. Inderdaad daar was je want je kwam net je Diddl map ophalen om te ruilen. Jammer dat zij vrijdag naar huis gaat. Voor haar natuurlijk leuk maar voor jou jammer. 

Nog even lekker gedoucht en 10 minuten in de huiskamer en toen lekker naar bed, dat ging wel met tegensputteren maar dat klinkt bekend. Een verhaaltje van Robin en knor en dan lekker slapen. Mama heeft haar bed al naar binnen geschoven maar heeft je beloofd later te komen want 20.30 uur is wel erg vroeg voor mij. Je bent lekker gaan slapen alleen had je weer een muis in je keel waardoor het lijkt dat je heel moeilijk ademt. Dit had ik in het ziekenhuis ook al aan diverse mensen gemeld maar daar maakte ze zich er niet zo druk om. Mama denkt dat het komt omdat je aan het eind van de dag te vermoeid bent om het slijm op te hoesten. Je wordt ook rond 12 uur wakker en gaat dan hoesten, als mama je bed iets schuin omhoog zet ga je weer rustig verder slapen tot kwart over zes voor een plas en daarna nog een poepie. Nog even tutten in bed en dan opstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten