donderdag 10 februari 2005

Bezoek uit de Trappenberg

’s Morgens ben je weer met de ergotherapeute naar beneden geweest om bij de ergo in de speelruimte te oefenen, dat vind je erg leuk. 

Ondertussen hadden papa en mama een gesprek met een begeleider uit de Trappenberg. Het stelde mama gerust dat ik de eerste dagen bij je mag slapen en neem me voor om dat 2 nachten te doen want jouw zusje heeft mama ook nodig thuis. Je krijgt daar een slaapkamer alleen, maar verder zal je veel in de woonkamer en natuurlijk in de therapie ruimtes zijn. 

Hij had nog een brief met de aanvraag waarin stond dat je een canule zou hebben en op een aantal commando’s reageert maar verder nog weinig doet. Al gauw werd hem duidelijk dat die brief niet meer klopte en hij keek daar erg van op. 

Ondertussen was jij met de pedagogisch medewerkster bij het theater aan het kijken en is ze daarna nog begonnen met het tuintje die je morgen met haar collega zal afmaken.


Daarna een lekker tukje gedaan want ’s middags moesten we naar de oogarts. Die gaf ons goede moed voor je rechteroog. Het is één zenuw die beschadigd is en die kan nog volledig herstellen, dus daar houden we het maar op. 

Samen hebben we nog een ijsje gegeten en vermoeid ging je terug naar je kamer. Daar kwam een vriendin van mama nog op bezoek en na het avondeten heb je nog 2 zakjes met dropjes gehad en hebben we je naar bed gebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten