dinsdag 8 februari 2005

Scopie en de eerste keer naar buiten

Vanmorgen vroeg (9 uur) moesten we bij de KNO arts zijn voor een scopie. De pedagogisch medewerkster ging ook mee. Je mocht het cameraatje even vasthouden en op mama schijnen en zo kon je op de monitor zien wat er gebeurde. De flexibele scopie ging via je neus naar je keel en bij de bocht vond je het even vervelend maar verder deed je het echt perfect. Mama kon alles via de monitor precies volgen en we zagen je speeksel de goede kant opgaan en je stembanden bewegen. Gefeliciteerd alles is goed. Van de pedagogisch medewerkster kreeg je een hele mooi knutseldoos waar je een eigen tuintje mee kan maken omdat je zo goed je best had gedaan.

Snel nog ontbijten en toen kwam de ergotherapeute je alweer halen voor de ergotherapie. Ondertussen was je Spons Bob nog tegengekomen waar je stickers en een sleutelhanger van kreeg. Het lijkt hier af en toe wel één groot kinderfeest maar dat is wel belangrijk naast alle nare onderzoeken en het harde werken in de therapie.

Tijdens het broodje eten hebben we geprobeerd te praten en ja hoor het lukte – super.

’s Middags met opa beneden een ijsje gegeten. Daarna werd je door de ergotherapeute meegenomen naar de speelruimte van de ergo en ben je van de glijbaan af geweest en heb je geschommeld op een ronde balk, je vond het geweldig. Ondertussen was oma A aangekomen en papa en zijn we met z’n alle naar buiten geweest en hebben we een klein rondje gelopen en een bezoekje gebracht aan het Ronald Mc. Donald huis zodat je kon zien waar papa en mama, jouw zusje, de oma’s en jouw tante al die tijd verbleven. Oma had soesjes meegenomen en je smulde. 

Daarna was je helemaal stuk, wat peertjes gegeten en een boterham en lekker TV kijken. Nog even de slappe lach gehad met oma en de springveer met heerbeestjes en toen lekker slapen. 

Gôh wat zijn we toch trots op je doorzettings-vermogen en je vrolijkheid – ons zonnetje. Papa had ook nog een hele kist mee van de kinderen van de klas met een grote Mimihops, kalender, Diddl boek, leesboek, Diddl borstel, snoepjes, koekjes, kaarten, wat fantastisch toch allemaal, er wordt door iedereen erg mee geleeft en vooral aan je gedacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten