vrijdag 11 februari 2005

Heimwee en de eerste tranen

Vanmorgen had mama een lekker croissantje voor je meegenomen met verse jus d’orange, dat gaat er altijd wel in. Lekker onder de douche geweest en je haren gewassen, dat frist lekker op. Mama heeft je gister nog verteld wat voor een ongeluk je hebt gehad en jij vertelde mij dat je dacht dat je een auto ongeluk had gehad. Je weet nog heel veel van voor het ongeluk, zelfs nog dat we samen Snoopy hadden ingevlochten. Verder ben je het vergeten, gelukkig maar. Snoopy is nog steeds je lievelings pony.

De neuroloog kwam nog langs en staat versteld van alle geweldige vooruitgangen. Over 4 maanden moeten we weer terugkomen op controle. Met de pedagogisch medewerkster heb je jouw tuintje afgemaakt en toen kwamen jouw tante en oom jouw zusje brengen. Je kreeg nog een Diddl kaart van ze. De fysio heeft ook nog geoefend met je.

Na je middag tukje kwamen de eigenaren van de manage op bezoek en kreeg je een roze dino (ze dacht dat het een paard was, maar haar man wist wel beter). Samen nog een ijsje gegeten, dat was natuurlijk wel weer erg lekker. 

De KNO arts kwam nog langs en je gaasje mag er nu ook af. Over 2 weken mag je op controle komen en nog een paar dagen mag je niet onder water met het wondje. Daarna  had je nog een heel gesprek met jouw zusje over heimwee want zij mist jou wel en jij wil graag naar huis vertelde je. Samen nog de papegaai voor je tuintje gemaakt en nu is hij helemaal af, hij is heel mooi geworden.

Papa kwam met hele mooie schoenen, roze met glitter Geox gympen voor in de Trappenberg.
Lekker vis gegeten. 

Mama heeft je toen verteld dat als je heimwee hebt je dat voortaan ook tegen mama moet vertellen en niet voor je moet houden. Na het eten zou papa je naar bed brengen maar je was erg verdrietig en wilde naar huis, ook wilde je graag dat mama zou komen, dus hebben papa en mama geruild. Samen hebben we even lekker gehuild, is ook wel eens goed, en heeft mama beloofd om om 23.00 uur terug te komen om bij jouw te slapen. Ik heb het bed alvast neergezet, dat had je al zien staan in de badkamer. Toen is mama even teruggegaan naar papa om spullen te halen en om 23.00 uur naast jou in bed gekropen. Je hebt heel goed geslapen, hoewel ik je ademhaling erg zwaar vond, maar dat komt denk ik omdat je heel slecht ophoest aan het eind van de dag.

Ik denk ook dat de heimwee kwam omdat er een jongetje 1 nacht naast je had geslapen en zijn moeder sliep bij hem, dat zet jou denk ik tot nadenken. Hindert niets, ook dit is een goede vooruitgang want we hebben voor het eerst je tranen gezien.


Je bent echt een super kanjer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten