dinsdag 21 januari 2014

2e dag in jouw nieuwe omgeving

Gelukkig vannacht beter geslapen.

Gister kwam je vermoeid maar tevreden van je eerste dagje Brein Support. 
Het was heerlijk rustig in de klas en 's middags was je zelfs alleen. 

Je hebt een mooie levensloop tot nu toe geschreven voor in jouw map, ja daar was het vlindertje weer. Je schreef dat gister voelde alsof het vlindertje eindelijk uit zijn cocon mocht komen. Ja dan is het ook voor mij even slikken.

Ook zijn jullie al aan het werk met Flashback - een soort van musical / optreden welke straks aan familie en vrienden wordt laten zien. Jouw plan is om een gedicht te maken en deze voor te lezen. Ben benieuwd.

Je was wel heel moe van die eerste dag - ook wel heeeeel begrijpelijk. Dan komt er ook nog een stukje wonen bij dus extra inspanning.
Thuis even lekker neer geploft op je bank en een gesprekje met jouw begeleidster. Daarna op naar de eerste gezamenlijke maaltijd. Je hebt zoals je altijd doet lekker zitten kletsen en samen met de andere de menu lijst voor de komende week samengesteld.

Nog even kletsen met 2 meiden van de straat, zoals het hier genoemd wordt, en daarna nog even onderuit en op tijd naar bed.

Vergeet ik helemaal dat je ook al hebt afgesproken met je vriendin, zij komt volgende week gezellig langs en bij je eten op maandag. Leuk want dit wordt je eerste week alleen, Super van haar dat ze zoveel moeite doet om hier te komen want het is niet even niks vanuit Noord-Holland. Ben blij voor je dat het zo goed gaat.

Zelf ben ik net aan de wandel geweest en heb de gele borden gevolgd naar de winkels (weg opbreking). Had ik dus niet moeten doen want ik had flink omgelopen maar meteen dus een lekkere wandeling gemaakt. De winkels zijn dus veel dichterbij dan ik dacht en daar is ook een sportschool, dus daar meteen even info opgehaald. Je wilt nl. zo snel mogelijk ook hier weer mee starten om zo je "thuis" leven ook hier te hebben.

Vanmiddag misschien even samen daar heen om je in te schrijven en meteen de weg te laten zien om daar te komen.

Ben benieuwd hoe het bij jou is gegaan vandaag, maar nog even geduld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten