woensdag 9 maart 2005

Weer verder met de revalidatie

Dat werd nog haasten want de ambulance belde dat hij om 9.00 uur al zou komen. Papa heeft alle spullen in de auto gezet en de kamer schoongemaakt in het Ronald Mc. Donald huis terwijl mama jou gewassen heeft en alle verdere spullen bij elkaar heeft gezocht. 

De verpleegkundige heeft de verdere verzorging op zich genomen en daarna nog even snel afscheid van iedereen genomen. Je vond het allemaal bar interessant op de brancard en in de ambulance. 

Om 10.15 uur kwamen aan in de Trappenberg kamer nr. 16 op de kinderafdeling. Iedereen was helemaal blij om je te zien. Nadat we het een en ander hadden door gesproken en je spullen hadden uitgepakt gingen papa en mama om 13.00 uur er vandoor om jouw zusje op te halen. Je was wel wat verdrietig en dat is natuurlijk ook wel logisch want in één keer moest je het weer alleen doen. We hebben geregeld dat je een beeldtelefoon krijgt op je kamer zodat we samen kunnen bellen en jij ons ook kan zien en dan ook de katten en Boomer. De fysio is blij te zien dat je ondanks je afwezigheid en vele rust toch vooruit bent gegaan en gaat met je rennen door de gang. 

Het is mooi om je blij te zien – je bent toch weer een beetje dichter bij thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten