zondag 13 maart 2005

Op bezoek in het revalidatiecentrum en thuis alles op orde maken

Zoals iedere dag is mama vandaag weer bij je op bezoek geweest. 

Iedere dag ben je blij dat we komen, althans mama komt iedere dag en papa en je zusje in het weekend. Iedere dag zien we een stukje vooruitgang en ook je fijne motoriek met kleuren gaat al een stuk beter. 

Vrijdag gaf je mama allemaal cadeautjes mee en ook het roze tasje die je in het ziekenhuis kreeg moest ik aan jouw zusje geven, wat ben je toch een lieverd. Ook hier komen ze er achter dat je soms echt afgeremd moet worden want dan drijf je maar door om je zin te krijgen en ben je soms ook erg druk en opstandig. Dit hoort allemaal bij de klap die je op je hoofd hebt gehad en dit heeft tijd en geduld nodig. Veel bijsturen en een soort heropvoeden.


Vandaag hebben we thuis de kamers omgegooid, zodat jij nu de grote kamer hebt en het bed daar hebben we lager gemaakt zodat we jou goed kunnen verzorgen en er goed bij kunnen. Als het goed is mag je volgend weekend een dagje (’s morgens halen en ’s avonds terug) naar huis. Hier verlang je wel heel erg naar want je hebt heel erg veel last van heimwee, ook wij missen je heel erg thuis en het is ook iedere dag moeilijk om je weer achter te laten. 

Ieder avond bellen we met je via de beeld telefoon en zo heb je inmiddels ook de katten en Boomer gezien. Alle spullen voor thuis zijn besteld via de Trappenberg en hopelijk krijgen we die gauw zodat we thuis ook alles voor de verzorging in huis hebben. We krijgen spullen voor vast in huis en spullen voor onderweg, ja zo zie je er is nu nog heel wat nodig om alles in orde te maken. 

Nou lieverd we zijn super trots op je en hopen dat je maar snel weer totaal bij ons slaapt, maar we beseffen dat we nog een hele lange weg te gaan hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten