vrijdag 30 september 2005

Begin van een nieuw schooljaarWe hebben je entingen gehaald op het consultatiebureau en zijn nog even bij de huisarts langs geweest voor de water wratjes in je knieholte maar daar is niets aan te doen behalve tijd.

5 september weer voor het eerst naar school in groep 5a – afwachten wat dit jaar gaat brengen en hoe je het allemaal gaat doen. Je krijgt in ieder geval bijles met behulp van de rugzak.
Voortaan heb je op woensdag fysiotherapie.

8 september had je voor het eerst gitaarles op de muziekschool, dit hebben we als alternatief om toch nog iets te doen naast school en muziek is op zich een hele goede bezigheid . Je vond het erg leuk. Mama had het er over met je fysio vriendin haar moeder en in de loop van de maand is zij ook op gitaarles gegaan en samen hebben jullie het erg naar je zin.

PGB is ook weer op bezoek geweest want dat moest 3 maanden voor afloop weer aangevraagd worden, wat een administratie allemaal. Maar goed het hoort erbij, de volgende keer mag het telefonisch.

21 september heb je ook nog sportdag gehad op school. Mama heeft jouw groepje geholpen. Voor jou was het nog wel erg vermoeiend maar je hebt doorgezet en weer je wilskracht laten zien, ik ben trots op je hoor. 

Je bent ook nog naar het feestje van twee vriendinnen geweest. Bij eentje is mama mee geweest naar Artis. Toch fijn zulke vriendinnen, hopelijk blijft dit zo.

De ambulante begeleidster is ook nog langs geweest, zij is de ambulante begeleiding van Heliomare, de tussenschakel en hulp vanuit de rugzak.

Mama heeft de afgelopen maand de woonkamer en de beide trappen geschilderd. Was wel nodig. Nu de trap nog bekleden en de vloer laten schuren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten