donderdag 5 mei 2005

Eindelijk thuis

Inmiddels zijn we weer een heel eind verder.
Sinds 28 april ben je definief thuis, gelukkig.

20 april hebben we een canule wissel gehad in het ziekenhuis die papa heeft uitgevoerd. Hij vond dit wel heel eng en spannend, maar het is allemaal goed gegaan. Je hebt nu een canule met een opening zodat er meer lucht naar boven gaat via de stembanden, wat het praten makkelijker maakt. ’s Nachts gaat er nog wel een dichte binnen canule in. De canule met de opening mag ook maar voor 3 cm worden uitgezogen. We hebben ook gevraagd of je naar het strand mag en dat mag mits we maar voorzichtig zijn.

Inmiddels ben je ook 4 keer naar school geweest en dat gaat ook goed. Je werktempo is nog wel wat traag en je schrijven is nog wat fonetisch, ook het rekenen vind je nog wat moeilijk.
Mama heeft afspraken met de juf gemaakt om thuis wat werk met je te gaan doen zodat je snel weer bij bent en dat we kunnen kijken hoe je het op gaat pakken.
Ook krijg je bijles na de vakantie.
Met buitenspelen en vrij spelen op school heb je wel wat moeite met de drukte maar je redt je aardig.

De afgelopen 1 ½ week ben je erg hoesterig geweest en verkouden, uiteindelijk hebben we afgelopen vrijdag de KNO arts gebeld en kreeg je code├»ne tabletten voorgeschreven. Hierdoor werd de hoestkriebel een stuk minder. Sinds vandaag gaat het een stuk beter en afgelopen nacht heb je ook voor het eerst zonder tabletje geslapen en dat ging goed (2 x wakker geweest om uit te zuigen).


We gaan nu over op therapie in het Waterlandziekenhuis. 10 mei hebben we daar een gesprek met de revalidatie arts en daar zal je nog fysiotherapie, logopedie en orthopedagogie krijgen op 2 dagen in de week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten