donderdag 1 december 2005

Een rustig maandje en de CliniClowns3 November heb jij een griep vaccinatie gehad, zo hoop ik dat we de ergste griep voorkomen in de komende winter en jij niet al te veel last hebt van hoestbuien e.d.

6 November zijn we met zijn vieren en jouw vriendin naar het CliniClown Kindergala geweest in Studio 21. Een leuk feest met optreden van Kus, Topstars, Elize en de kinderen van het kindersongfestival. Er werden ook tv opnames  gemaakt en dat hebben we opgenomen, je viel goed op doordat je een roze pak aanhad dus we konden je goed volgen in beeld. 

10 November weer een canule wissel gehad. We hadden een andere dokter want onze eigen KNO arts was er niet. Je hebt zelf de canule eruit gehaald, knap hoor. Volgens mij vond de dienstdoende dokter het maar helemaal niets zo vrij als wij er mee omgaan maar hij liet het maar begaan. 

12 November had je een feestje van een klasgenootje en is mama meegegaan naar de bioscoop. Ik heb daar voor het eerst een lange tijd zitten lezen, mijn eerst boek sinds het ongeluk. 

Verder een rustige maand met fysiotherapie waar je af en toe van baalt maar het is niet anders. De gitaarles blijf je leuk vinden. Het praten met de psycholoog vind je een stuk minder want je weet niet wat je daar doet. Aan de ene kant een goed teken maar mama ziet nog steeds de angsten van jou, maar blijkbaar is praten met mama voldoende voor je.

Op school ga je goed vooruit met rekenen en de dictees haal je allemaal voldoende, wat ben je toch een kanjer. Als je zo doorgaat ben je in januari bij met groep 4 en kan je door met de lesstof uit groep 5. Gedeeltelijk doe je al mee met groep 5 wat betreft een deel van taal, aardrijkskunde, geschiedenis, biologie en themalessen. 

Een super kanjer ben je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten